woensdag 29 december 2010

TBS likes 'em big

Je leest het goed: the body shop likes 'em big! Voor de komende periode, althans. Er is namelijk een zevental bestaande body shop-producten in groot formaat uitgebracht, speciaal voor de dames die vinden dat hun favoriete product er altijd nét even iets te snel doorheen gaat!

Van de welbekende body butters zijn er drie in het grote formaat uitgebracht. Het gaat hierbij om de mango, coconut en de shea body butter. Een XL butter bevat 400 ml en kost €18,-. Even ter vergelijking: de normale verpakkingen bevatten 200 ml en die kosten €15,-. Je zou toch haast gek zijn om dan een normale verpakking aan te schaffen? Ik vind het in ieder geval een mooi 'shopexcuus'.


De shower gel's zijn voor de gelegenheid in een handige pompverpakking gestopt. Handig voor onder de douche! Voor 750 ml shower gel betaal je €9,-. Dat is omgerekend maar €1,20 per 100 ml, niet duur toch?

De XL-producten zijn slechts in een gelimiteerde oplage beschikbaar, dus ren zo snel mogelijk naar de dichtstbijzijnde Body shop en sla je slag! Tegenwoordig kun je ook gemakkelijk online bestellen via www.thebodyshop.nl. Er is daar op het moment een leuke sale aan de gang en vanaf €25,- is het verzenden gratis.

Ga jij nog XL-producten van de body shop aanschaffen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten